Misverstanden en misvattingen

Sommige andere dingen die je misschien zou kunnen horen

Er zijn misschien nog andere misvattingen over transgender mensen die je
onderweg hoort . Laten we verder gaan, een kijkje nemen en enkele van die dingen ontkennen:

1. Transgender Mensen hebben AIDS

Dit is een veel voorkomende misvatting, niet alleen bij transgenders, maar ook bij de LGBT-gemeenschap. Laten we duidelijk zijn, iedereen die een gezondheidscursus heeft gevolgd, weet dat hiv / aids iedereen kan overkomen. Ongeacht seksuele geaardheid, genderidentiteit, ras, religie, etc. We weten allemaal ook hoe dit virus kan worden overgedragen. Daarom is het belangrijk dat iedereen zichzelf beschermt, iedereen.

2. Transgender Mensen leven Roekeloos

Stop met het kijken naar zoveel televisie. Transgender mensen houden van plezier maken net als iedereen. Dit betekent echter niet dat ze gevaarlijk leven. Zoals eerder besproken, gaan transgender mensen productief leven. Ook kan iedereen soms een beetje gek worden. We moeten dat niet in een stereotype voor een geïsoleerde groep mensen beschouwen.

3. Je kunt zien dat iemand transgender is

Nee. Dat is een mythe. Tenzij je iemand persoonlijk kent, weet je nooit of iemand
transgender is. Dit onderwerp is de laatste tijd een hot-button probleem geweest, vooral met openbare toiletten. Hoe zou je willen weten dat het waarschijnlijk is dat je de stal naast een transgender persoon hebt gebruikt en het nooit hebt geweten? Maak nooit aannames. Je zult verrast zijn.

4. Transgender Mensen weten niet of ze transseksueel zijn

Ja, dat doen ze. Deze is gewoon aanstootgevend. Het is bijna net zoiets als iemand van een bepaald ras vertellen dat ze niet weten dat ze hun ras zijn. Transgender mensen zouden geen transgender mensen zijn als ze niet al wisten dat er iets mis was.

5. Transgender Mensen zijn geestelijk ziek

Cisgender-mensen kunnen ook geestelijk onstabiel zijn. Geestesziekte discrimineert leeftijd, seksuele geaardheid, ras of religie niet. Het is een ziekte en treft miljoenen mensen elke dag. Millions. Het is menselijk onmogelijk voor al die miljoenen individuen om transgender te zijn. Het is een mengeling van mensen die één ding gemeen hebben: een psychische aandoening.

6. Mensen die Transgender zijn, zijn Gay

Nope. We hebben dat meerdere keren vastgesteld. Transgender zijn heeft niets te maken met seksuele geaardheid, alleen met genderidentificatie. Vertel het aan je vrienden.

7. Alle transsexueelmensen zijn links

Nee. Transgender mensen zijn mensen. Geloof het of niet, sommige transgenders zijn erg conservatief met hun politieke overtuigingen. Maar voor het grootste deel heeft iedereen hetzelfde doel, gelijke rechten – en niet stereotiep.

8. Transgender Mensen werden seksueel misbruikt; Dat is waarom ze transgender zijn

. Nee. Nee. Dit is een typische verklaring en veel gebruikte misvatting. Transgender mensen zijn transgender omdat hun geest en lichaam niet congruent zijn met hun biologische geslacht. Dit heeft, in geen enkele vorm of vorm, iets te maken met seksueel misbruik. Dat is absurd. Seksueel geweld is een vreselijke ervaring voor iedereen, ongeacht hun geslacht.

9. Transgender Mensen presteren in drag-shows

Als u transseksueel bent en u zich als transseksueel identificeert en de overkoepelende regel van transgender gebruikt, dan technisch wel. We zullen echter politiek correct zijn. Dit is geen populaire zaak onder de transgender gemeenschap omdat transgender, in tegenstelling tot een drag-show, geen kunst is. Retorisch gezien is het een manier van leven – een staat van zijn. Dus dit idee zou niet waar zijn.

10. Transgender Mensen zijn geen echte mannen of vrouwen

Nou, dat is niet erg aardig, en het is ook niet waar. Deze vijand doet niets meer dan een volk ontmenselijken vanwege wie ze willen zijn. Dat kan niemand een goed gevoel over zichzelf geven. Zouden we dat ooit zeggen tegen een vrouw die worstelde met borstkanker en een borstamputatie had? Zouden we dat ooit zeggen tegen een man die leed aan prostaatkanker? Waarschijnlijk niet. Genderidentificatie is iets persoonlijks, voor iedereen. Dus dit stereotype is verre van de waarheid.