Pre op Transgender

Pre-operatie verwijst naar de tijdsperiode die voorafgaat aan een operatie om geslachtsorganen te veranderen van waar ze mee geboren zijn naar wat ze voelen dat ze echt zijn.

pre op transgender: Psychiaters vereisen normaal gesproken dat een persoon een jaar leeft als het geslacht waarvan zij denken dat ze dat echt zijn, voordat hij de herplaatsingsoperatie krijgt.

Dit is een periode waarin ze gevangen worden tussen werelden met mannelijke geslachtsdeel (penis, ballen) maar met een vrouwelijk uiterlijk, of met vrouwelijke delen (vagina)  maar met een mannelijke uitstraling.

Wat betekent pre op TS?
Een pre- operatieve transseksuele persoon of terwijl een pre op transgender, of gewoon pre – op voor kort, is iemand die op een gegeven moment SRS wil hebben, maar dat nog niet heeft gehad.
Wat is het verschil tussen post op en pre op?
Er is een derde categorie waarin ik val: ‘non- op ‘, wat betekent dat de trans-persoon niet van plan is ooit de operatie te ondergaan. Om samen te vatten: Pre – op : beschrijft een persoon die geen SRS / GCS heeft gehad, maar van plan is. Post – op : beschrijft een persoon die SRS / GCS heeft gehad.
Pre op shemales/transsexuelen zijn ook voor veel mensen een soort van fetisj/kink. Waarschijnlijk komt dit door de extra theatrale vrouwelijkheid of de behoefte van een man om actief anale sex te ontvangen zonder dat hij zich direct gay voelt. Vandaar dat er veel shemale hoertjes zijn die zich op dit niche van prostitutie richten.