Wat is een transgender ?

Vergeet alles wat je onder tussen over transgender personen weet even. Laten we de definitie van transgender in zijn ruwste vorm bekijken. Een persoon die transgender is, is iemand die zich niet identificeert of worstelt met identificatie met zijn biologische geslacht. Een voorbeeld van deze definitie is wanneer iemand zich niet steeds voelt of zich identificeert met geboren mannelijk zijn, maar voelt dat ze zich identificeren of zich kunnen identificeren met het persoonlijke vrouw zijn.

De Transgender-gemeenschap begrijpen

De wereld kan een verwarrende plek zijn, vooral als je je anders voelt dan je biologische geslacht. Je worstelt met en tegen de oordelen iedereen,van de maatschappij en media  waarom je niet past in hun vorm van normaliteit tegen over het gevoel wat je zelf hebt. Dit is wat mensen die transgender zijn elke dag ervaren en maakt het er niet makkelijker op.

Waarom Discriminatie en genderfobie tegenover mensen die in het verkeerde lichaam geboren zijn in plaats van ze te accepteren ? Het doel van dit artikel is om u te helpen de transgender gemeenschap te begrijpen. We willen je uitnodigen om te leren en jezelf te informeren over de transgender gemeenschap. Of u nu hier bent om meer te weten te komen over de transgender community of dat uw lichaam de transitie aan het ondergaan bent, wij verwelkomen u graag. We hopen dat je hier iets leert zodat je een gesprek kunt beginnen.

Hoe u kunt bewustzijn brengen

Het beste wat je voor de transgender gemeenschap kunt doen, is jezelf opvoeden. We kunnen de geruchten alleen verdrijven door over elkaar te leren en voorstanders van elkaar te zijn. De samenleving wil dat we geloven dat de LGBT-gemeenschap vreemde wezens van de Black Lagoon is. Eerlijk gezegd zijn het mensen zoals jij, die hun leven leiden temidden van wat soms een verontrustende chaos kan lijken.

Tolerantie en acceptatie

U hebt zich gewapend met vrijwel alle informatie die u moet weten over de transgender gemeenschap. Ongeacht of de nieuwsgierigheid die piekte, je iemand kent die aan het overstappen is, of je worstelt, je hebt de eerste stap gezet naar tolerantie en acceptatie.

Voor alle transseksuele mensen die er zijn, hier is iets dat je helemaal moet weten. Transgender of transseksueel zijn (wat je maar wilt) maakt je niet tot een freak of een rare. Het maakt je een mens met gevoelens. Het betekent dat je niet bent zoals de rest, je bent apart gezet in je identiteit, maar je bent niet anders dan iemand anders. Gebruik deze gelegenheid om diegenen die onwetend zijn op te leiden en toch meer te willen weten over je worstelingen.

Nu, ga en leef je leven. Vrij en moedig.